Gumiflex Kft. - GumiAbroncsok és Felnik Kis és nagy kereskedelme!

Cégünkről


 
A Gumiflex Kft. 1991-ben alakult székesfehérvári székhellyel, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelmi forgalmazása céljából.
 
Célunk, hogy a gumiabroncsok és keréktárcsák forgalmazásán kívül minél szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink részére.
 
Működésünk 25 éve alatt termékválasztékunk és az általunk ajánlott szolgáltatások köre jelentősen kibővült. Jelenleg a gumiabroncsok szinte teljes termékválasztékát forgalmazzuk különös tekintettel a Barum, Continental, Uniroyal, Matador, Mitas, Michelin, Goodyear gyárak termékeire. Kínálatunkat bővítik a török Jantsa cég által gyártott acél keréktárcsák, melyeket kizárólagos joggal értékesítünk Magyarországon. Nagy eredményként értékeltük, hogy 2007. évtől cégünket bízta meg az ALCOA gyár az alumínium teherautó tárcsák forgalmazásával, így kijelenthetjük, hogy mind keréktárcsák, mind gumiabroncsok területén széles termékválasztékot tudunk nyújtani vásárlóinknak..

Az 1999-ben a székesfehérvári Sóstói Ipari Parkban megnyílt telephelyünket folyamatosan bővítjük: jelenleg itt történik a teher és mezőgazdasági gépkocsi gumiabroncsok szerelése és javítása.  

2014. novemberétől kibővített szolgáltatással, teljes körű autószervizzel várjuk a személy- és kisteherautókat új szervizünkben. Címünk: 8000 Székesfehérvár, Holland fasor 2. – Auchan parkoló. Ez évtől már 6 munkállomáson zajlik az autók szervizelése, és a gumiabroncs cseréje. 

Székesfehérvári központunkon kívül budapesti és pécsi telephelyünkön is jelentős raktárkészlettel, folyamatosan bővített és korszerűsített szolgáltatásokkal várjuk vásárlóinkat. A várakozási idő csökkentését az időpontra történő bejelentkezéssel érjük el, a gumiváltási időszakban flották részére általában külön szerelőállást tartunk fenn és vállaljuk a lecserélt gumiabroncsok szezonális tárolását is.
 
Több, mint 100 ezer darabos raktárkészletünk lehetővé teszi ügyfeleink gyors és rugalmas kiszolgálását. Termékválasztékunkra és szolgáltatási kapacitásunkra támaszkodva komplett kerekek szállítását is vállaljuk, a gyártóüzemekkel való napi kapcsolatunk pedig lehetővé teszi az új fejlesztések azonnali megismertetését, valamint a rugalmas garanciális ügyintézést.
 
Közel 2000 állandó vásárlóból álló, az ország egész területére kiterjedő vevőkörünkön belül kiemelt figyelmet szentelünk az első szerelést végző gyáraknak és a flottáknak. Partnereink közül meg szeretnénk említeni a Volán vállalatokat, az IKR ZRT-t és a NATO tenderen nyertes Rába Jármuipari Rt-t, melyek részére komplex szolgáltatásként szerelt kerekeket szállítunk, valamint a Business Lease, a HVB Leasing, a Nelson Flotta Leasing és a LeasePlan cégeket, melyekkel több éve folytatunk zökkenőmentes együttműködést.

Személy, Kisteher, Teher, Mezőgazdasági és Ipari gumiabroncsok és felnik széles palettáját kínáljuk minden kedves ügyfelünknek. Reméljük, az Önök igényeinek is meg tudunk felelni és hamarosan rendszeres vásárlóink között üdvözölhetjük.

Tanusítványok, elismerések

 
Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minden meglévő vagy leendő ügyfelünk elégedetten távozzon tőlünk és folyamatos, hosszú távú együttműködést alakítsunk ki velük. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos fejlődés.

Hozzászólások